lördag 3 mars 2012

Aktiv

På vardagarna, när det är dagisdags, får vi alltid släpa upp ungarna ur sängen. På helgen slår den lille herrn upp sina blå långt innan väckarklockan ringer på vardagar, imorse klockan 5 :/ Så sedan dess har jag varit vaken. Var på Kolmården vid 9 och åkte därifrån strax efter 16. Klockan 17 var jag i Ljungsbro och bytte bil och snackade med grannarna och jag var hemma igen vid 17.45. Klockan 17.50 sprang Mange till bussen för en kväll med grabbar och öl... Imorgon åker jag hemifrån strax efter 8 på morgonen och kommer hem igen någon gång vid 01 på måndag morgon om allt går som planerat. Direkt efter jobbet åker jag nämligen till Stockholm för att hämta hem mamma och pappa som kommer från Thailand. Men eftersom jag slutar 16 och de inte landar förrän 20.40 (om det inte är försenat vill säga) så svänger jag inom min fina vän Johanna och hennes Pontus i Djursholm:)
Det känns som att jag kommer vara LITE trött på praktiken på måndag morgon och ännu lite tröttare på zumba-passet på kvällen, då har jag ju hållit igång hela dagarna i 8 dagar. 4 till att stå ut och sedan får jag äntligen helg! Ibland (läs: ofta) tar jag mig vatten över huvudet :S

Fick sällskap på lunchavbytet i butik idag. Björn (eg Findus) hänger på Kolmården alla våra öppna dagar :)

1 kommentar:

  1. Sofia du kommer ju att kolappsa snart. Lär dig att säga nej! Sortera ut de viktigaste människorna i ditt liv och säg nej till resten. Det är skitsvårt, jag är också såndär "ja-sägare". Men Simon förklarade att när jag säger Ja till en massa onödigt så säger jag faktiskt Nej till familjen... Det ligger något i det!

    Kämpa på!

    (Det känns skönt att vi inte är långsinta iallafall. Hatar att vara osams, tack för att du inte är en såndär långsur och bitter människa)

    Kram / Frida

    SvaraRadera