tisdag 19 juli 2011

Turkiet igen

Ligger under en filt på soffan och mår dåligt över de svarta moln som närmar sig. Det blixtrar och mullrar en bit bort. Idag på jobbet gick åskan rakt över igen också... Behöver jag säga hur trött jag är på det här skitvädret? Nej, ni har nog hört det tillräckligt vid det här laget!
Den där bokade resan satt ju som handen i handsken! Den 31 augusti far vi tillbaka till Turkiet, men denna gång till en annan ort! Hotellet är av standarden 4+, renoverat nu 2011, och har all inclusive :) Billigt kom vi undan också! Pengarna det kostar är resultatet av snålande och sparande! Hälften är föräldrarpenning som jag sparat sen i julas för att ha nu de första månaderna av sommaren men som jag inte rört och andra halvan lånar vi av oss själva. Och det vi lånar betalar vi tillbaka när min juli- och augustilön trillar in. Dessa kommer jag ju inte behöva då jag åter igen går på CSN! Det gäller att vara smart ;-) Argumentet är det pissiga vädret här hemma och att det är sista chansen att åka när Elton fortfarande räknas som spädbarn (och åker gratis, eller för 400kr) ;-)

Nu har jag precis packat lite för morgondagen då vi planerar ett besök på Astrid Lindgrens värld. Jag har inte varit där sedan jag var jätteliten så det ska bli spännande!
I helgen blir det nog att bjuda mormor och morfar på Kolmården och nästa vecka tar vi en tripp till Liseberg, då har vi ju faktiskt hunnit med en hel del! Det bästa är att jag går in gratis, och på Liseberg får jag även åkband, man tackar :)

Nu godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar