fredag 22 juli 2011

Äntligen!

Fyra lyckliga grabbar <3

Eftersom eftermiddagen bjöd på fint väder tog vi oss en tur till landet där vi mötte upp mormor, morfar och Ellioth (ja, de hämtade upp honom efter lunch idag då han ska sova där). Vi möttes av en unge som sken som en sol av att äntligen ha fått åkt i morfars båt! "Kom och åk med mamma, det ä jättejoligt!" hojtade han när de kom in mot land efter en liten tur. Jag avstod dock och lät M och lillebror åka och det var nästan så båten sjönk med alla dem i :) Den är ju inte stor men vi lär få många roliga stunder i den i sommar!

När vi skulle åka hem hade Ellioth ångrat sig och ville följa med oss hem vilket han självklart fick. Men när vi satte honom i vår bil började han gapa och skrika och skulle visst sova hos mormor och morfar. Vi flyttade honom till deras bil men då blev det gap och skrik igen och sådär höll vi på... Han är inne i en sådan period nu när han inte vet riktigt vad han vill. Det slutade med att han följde med i mormor och morfars bil och så bestämde vi att vi skulle stanna på vägen om han ångrade sig. Efter någon mil blinkade morfar med lysena så vi fick stanna men ungen skulle bara säga att han skulle sova hos mormor och morfar och där är han nu. Pratade nyss med honom och han skulle inte hem även att han gråtit en skvätt och ville hem till sin säng tidigare :) Skrutten, det är inte lätt alltid! Jag står iaf i beredskap om någon liten ringer och vill hem :)

Nu ska vi strax äta tacopaj vilket jag suktat efter hur länge som helst. Det ska bli galet gott med mat nu efter en vecka med shakes :)

Förresten tog jag en sväng till ikano på förmiddagen för att lämna tillbaka två par strumpor (illrosa, som pappan ej gillade). Men påsen fylldes på igen konstigt nog :D Ett par jeans och en bikini fick följa med hem... 110 kr gick det på, tillsammans :D Ska visa er snyggingarna imorgon!

Tack för kommentarerna också, nu vet jag lite bättre!
PIA: Vad har du för mailadress? Har du kvar ditt gamla nummer? :-*

Btw så är resan betald idag, så nu måste vi åka:)

1 kommentar:

  1. Pianilsson87@hotmail.com & ja, samma nummer som alltid :-) Puss

    SvaraRadera