fredag 8 juli 2011

Fler fynd!

Christian, "Netto" (som Cornelia kallar honom) & Cornelia när de hade glasspaus i busandet tidigare idag!

Vart tar dagarna vägen egentligen? Ingenting blir gjort men man gör saker hela tiden :S
Jag var skapligt nöjd med den svarta himlen när jag for till jobbet :) När jag entrade Kolmården var dock himlen klarblå med strålande sol! Så fortsatte den vara tills jag åkte hem så jag tänkte ta med mig ungarna ut till Ljungsbro för att lapa lite sol men över Linkan låg ju ett stort svart moln och släppte ner massor regn, såklart :( Blev en mysig lekdejt hemma hos Jessica, Christian och Kornet istället!
När Mange kom hem for jag till stan för att "laga" mina naglar. Hade tappat två stycken och dum i huvudet som jag är fick jag ju för mig att sluta bort resten också. Det resulterade i att två, av mina egna, hela naglar lossnade. Det gjorde galet ont, sprutade blod, och det gick inte att göra någon ny förlängning :( Så nu får jag leva med mina korvfingrar tills nya naglar vuxit ut :(

Påvägen hem råkade jag slinka in på Stadium som hade grym rea! Tur att de där j*vla skoförsäljarna i Turkiet var så otrevliga att jag inte köpte några sandaler för nu hittade jag i äkta skinn för 49:-. Mange fick ett par BB-kallingar och kidsen en varsin rosa t-shirt. Ellioth blev alldeles lyrisk och ville sätta på sig sin direkt, hans bästa kompis Theo har nämligen en likadan :)

När jag kom hem plockade jag iordning och medan M sövde ungarna dammade och dammsög jag lägenheten! Nu ligger vi framför tv:n och käkar chips (unnar mig idag!) och dricker cola och laddar för morgondagen. Då far vi nämligen till Kolmården med Johanna, Johan och Melle!

Tack för alla vänliga ord om min viktnedgång, det värmer och peppar! Någon undrade om jag åt GI eller LCHF... Och svaret är att jag inte äter något av det utan istället räknar kalorier. Blandar egna shakes, dricker Smoothies och äter bars, allt ifrån Nutrilett. Det varvar jag med frukt, vanlig mat och en massa vatten!

Trevlig kväll, helg och kanske semester:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar