onsdag 6 juli 2011

Fjälla!

Idag har vi spenderat dagen på det här underbara stället, "landet". Från början är det min fars föräldrars sommarstuga, som min pappas syster fick ärva och numer ägs av min kusin! Jag var mycket här när jag var liten och jag bara älskar stället. Det är så rogivande att vara där!

Idag var pappa med oss, min kusin och hans fru bor där på deras semester och så kom även deras dotter Lisa ut med sin karl och dotter. Ellioth och Tindra lekte hela tiden och hade jättekul, trots att hon är två år äldre än honom! Först var de ute och rodde en sväng med morfar och sedan tog jag och Ellioth en tur ensamma när de kom tillbaka (Elton sov.). Strax efter lunch kikade solen fram också och stannade resten av dagen, galet lyxigt ;-)

Det var två trötta barn som for hemåt och de tokdäckade i bilen. Elton vaknade till när vi bar upp honom men somnade om och Ellioth fortsatte sova. Nu sover de sedan länge gott i sina sängar!

Jag kom alldeles nyss innanför dörren efter lite handling på Maxi och alldeles strax ska jag faktiskt kasta mig i säng :) Imorgon väntar ett arbetspass, dagis för barnen, och på kvällen ska vi till Ekholmen för att fira brorsönerna Jonatan och Albin!

Godkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar