fredag 22 juli 2011

Invägning:

- 0,5 kg på en vecka (- 2, 2 kg om man räknar med det jag gick upp i helgen)
- 11, 1 kg på 8, 5 vecka
0,6 kg kvar till delmål
5,6 kg kvar till slutmål

Lite besviken faktiskt. Även att mitt mål var att gå ner till samma vikt jag hade vid invägningen förra veckan, och att jag nu gått ner ett halvkilo till, känns det ända surt att det inte är mer då jag endast fuskat med en frallamacka denna vecka. Kanske äter jag för lite? 500 kcal om dagen kanske gör att jag går in i svältläge? Någon som vet? Kanske ska börja äta vanlig mat på kvällen iaf? Ska testa ikväll!

3 kommentarer:

  1. De är absolut för lite! För att alla organ ska fungera som de ska ska msn inte ligga på mindre än 1000kcal. Sen förbränner kroppen totalt ca 1800 kcal om dan på oss kvinnor när vi bara ligger på soffan o latar oss.
    Debirde räcka o ligga på 500 minus vad kroppen förbrukar själv för att inte sätta kroppen i svält för då sparar kroppen på fettdepåerna o tar energi där de e lättast.

    SvaraRadera
  2. Du äter för lite för att kunna göra den viktminskningen du vill. Vilket också gör att när du äter så lite är det dina muskler du har du förbränner & inte fettet på kroppen.. när du går upp sådär över en helg så är det mest vatten du lägger på dig, du måste äta minst det dubbla du gör nu... bara att maila om det är nåt fina du, har ett levande uppslagsverk & min PT här bredvid mig i sängen ^^ Puss

    SvaraRadera
  3. Ja du går in i svältläge när du r på under 1500 kalorier om dagen, bätttre att du får de idag o istället tränar så du förbränner de. Den bästa tiden o få i sig kalorier är morgonen för då förbränner du under dagen// emma

    SvaraRadera