onsdag 13 juli 2011

I rymden?

Såhär har den här lilla skrutten tultat omkring idag, med en soptunna på skallen. Ellioth, han har skenat efter och tjatat "har du haft det bra i rymden Elton?"... Vad får de allt ifrån? Nicke Nyfiken?

Vi har spenderat dagen ute i Ljungsbro och jag har varit måttligt glad. Den där solen försvann ju lika snabbt som den kom (det verkar vara rutin alltså?!). Vid tvåtiden såg vi dock en molnkant och alldeles blå himmel bara en liten bit bort. Det tog bara två satans, jäkla timmar för den där himlen att nå oss så vid 16 blev det sol. Med andra ord lagom till läggdags (typ!). Lite lagom bitter, jaa! Dock är jag illröd i nyllet så solen verkar tagit ändå :) Men nyllet kan jag ju sminka, inte bröstet, ryggen och benen (tänker till bröllopet på lördag!)! Nog om detta skitland som vägrar ge mig bränna...

Karln har jag träffat i två minuter nu och vill redan spy på honom! Det enda han snackar om är sitt jävla skitjobb... Nu måste han tydligen jobba över på fredag när jag ska göra nya naglar (till bröllopet på lördag) men det kan han fetglömma! Då kan han åka dit på sin semester och jobba istället, inte mig emot!

Imorgon är det jobb igen. Vi öppnar en ny kassa imorgon, inne i parken, för bussarna, vilken jag ska premiär-sitta i! Ska bli skitkul... Nu dusch och sen sängen så jag slipper se åbäket till karl!

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar