torsdag 7 juli 2011

Blå himmel? NEJTACK!!

Poolbad på Ekholmsvägen nu ikväll!

Var sådär lite lagom bitter imorse. När klockan ringde och jag slog upp ögonen knep jag ihop dem lika snabbt. Tänkte att det måste varit en dröm men när jag öppnade ögonen igen var himlen precis lika jäkla blå. SÅKLART, jag skulle ju jobba. Ja, ni hör ju, jag borde verkligen ta min röv och flytta till ett land med 30 soldagar i månaden. Men vad fasen, jag stannar för mellanmjölken då!

Så jag satt inne på jobbet hela dagen och kikade på alla lättklädda, brända, människor som doftade solkräm utanför, hmmm... Tillslut tog jag med mig "plocktången" och gick ut i solen och plockade lite fimpar, NICE :) Tror jag ska söka som städare nästa år och gå och plocka fimpar i parken hela sommaren. Okej, åskar det så kanske det vore bra att ha något annat... Entrévärd kanske, då kan jag ju gömma mig i bilen :) Värt att fundera på :)

Nu på kvällen var vi ju iväg på kalas hos bror min. Hans yngsta söner firades. Grabbarna busade och badade en liten stund men sedan var de dyngtrötta så vi fick åka i ilfart hem och slänga dem i duschen och snabbt ner i sängen! Nu ligger jag tokdäckad på soffan och spanar ut över en lägenhet som behöver städas, jag undrar bara när det ska hinnas?? Typiskt!

Trevlig kväll på er, imorgon är det fredag igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar