onsdag 20 juli 2011

Skitpark!

Vår egna Emil (och någon ful, gäspande snubbe i bakgrunden)!

Astrid Lindgrens Värld var inget för oss, sjukt besviken. Visst hade showerna säkert varit grymma men idag var det alldeles för mycket folk för att få plats. Vi såg tre stycken... En var grym, en var sisodär och den tredje kändes som en musikal för vuxna. Ungarna tyckte det var lite spännande att titta in i fönstrena på de små husen, men det hade ju varit minst lika spännande att kika in i källarfönster på husen längs Vasavägen. Och den där Inte-stöta-marken-banan, stenar och stubbar kan man ju hoppa på i skogen. Gunga på hästar och gungor kan man göra i lekparken nedanför oss. Nej, jag är inte det minsta imponerad!
Dagens höjdpunkt, för både oss och grabbarna, var när ungarna fick en varsin mysse och bysse!
Tillbaka till ALV åker vi inte förrän vi glömt detta besök och först när grabbarna blivit äldre!

Tacka vettja Kolmården, grym park ;-) Jag älskar den så mycket att jag jobbar över till 19.30 imorgon, istället för till 15.30 ;-)

Blev sjukt sugen på avokado och något grovt bröd... Egentligen alldeles gör onyttigt för min diet men jag vetitusan! Blir nog en sväng till affären, njuta av en avokado-smörgås och sedan bums i säng :)

Godkväll!

1 kommentar:

  1. Jag tyckte inte heller att ALV var nå speciellt, man fick väldigt lite för pengarna tyckte jag. Är nog inte ett ställe vi kommer besöka på länge, eller kanske inte alls. Det finns så mycket bättre ställen att åka till med de små.

    SvaraRadera