söndag 9 maj 2010

Tapeter!

Det tar sig, imorse fick vi sovmorgon till 8.45 :) På det låg vi kvar och myste i sängen, hela familjen, ända till 9.30, snacka om lyx! Efter en god frukost tog vi oss en tripp ut till Tornby... Vi ska köpa nytt köksbord och nya stolar och då måste man ju ha ny tapet också, eller? Jodå, så det inhandlade vi :) Får se om Mange orkar få upp den ikväll också! Grymt snygg iaf (bilder kommer när det är klart!)!

På eftermiddagen kom mormor & morfar och var barnvakt en liten sväng när vi smet ner i källaren (hur lät det där?) och rensade lite. Fick ut ett bord med sex stolar och ett skrivbord som vi ska slänga ut på Blocket. Det gav ju även rejält mycket mer plats där nere, så nu kan vi köpa mer skräp att fylla på med:)

Nu har vi precis avnjutit en god middag. Ellioth åt två små barnnävar med ris sen var han mätt, man kan ju undra vad dom lever på alltså? Ungarna är redan kastade i säng och sover...Fatta att klockan är 18.30 och båda våra ungar sover. Är det nu det är dags att skaffa en tredje :)?
Haha!

Nej, nu ska det fotas bord och stolar!

1 kommentar:

  1. Tänkte bara skicka en positiv kommentar. Min lille har varit liten i maten (LIIIIITEN!!) under sina första 2 år och 6 månader. Sedan vände det och NU äter lillen ALLT och massor!

    Vi har inte ändrat våra vanor, det var bara lillen som bestämde sig för att mat faktiskt var rätt mumsigt :)

    Bara så ni vet att det inte är ni som gör något fel. Vissa barn är bara lite mindre matsugna!

    SvaraRadera