måndag 31 maj 2010

Köplats 350!

Shit vad jag älskar försäkringskassan, "...du har plats 350 i kön..."...Sen att den beräknade kötiden är 21 minuter är ju däremot ganska imponerande iaf! Då arbetar dom av nästan 17 personer i minuten, jo men det är faktiskt bra!

Har en gnällpelle här hemma, han är inte alls rolig just nu. Vet inte hur man ska sysselsätta honom... Han tror liksom att han klarar mer än vad han egentligen gör. Sitta på en filt och leka med leksaker funkar inte, för då lägger han sig på mage och ålar baklänges tills han fastnar i ett hörn. Gå i gåstolen är roligt ett litet tag, tills han kommer till någonting han hellre vill klättra upp på men som han inte klarar av. Eller ser någon sak han vill ha men som han inte når...Sova är livsfarligt, då kan man ju missa något! Äta däremot är av stort intresse! Äter vi något blir han ilsken som ett bi om inte han får smaka (något han inte ärvt av sin storerbror iaf!)! Vad ska jag göra med honom? Jag lovar att han hellre skulle hänga på Liseberg, åka Uppskjutet och käka en fet hamburgare än att springa omkring i sin gåstol eller hänga i sin hoppgunga :)

Ellioth är tillbaka på dagis! Han sken som en sol imorse när han fått på sig ytterkläder och skulle iväg! Han lånade ut sin napp och snuttis till lillebror, kramade och pussade oss och sen vinkade han bakom ryggen när han sprang iväg i ilfart! Den grabben älskar dagis!

Eftermiddagen blir till att hänga på baksidan i Ljungsbro tillsammans med Josse och Kelton som kommer och joinar oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar