tisdag 25 maj 2010

Feber!

Vår stackars lilla prins. Imorse hade han 39,5 i feber, en timme efter att vi gett honom Panodil hade han 39,8 grader. Samma sak nästa gång vi gav honom Panodil...39,9 grader innan och 40,2 efter. Jag ringde vårdcentralen för att fråga om man kunde ge honom mer Panodil än vad som står angivet på asken men hon tyckte att vi skulle komma in med honom efter att hon frågat om han var pigg och lekte ibland iaf. Det gjorde han ju inte, utan satt bara uppkrupen i ett hörn på soffan och orkade inte ens sätta sig upp själv när han hasat ner lite. Men någon timme efter att jag pratat med damen på vårdcentralen så var han plötsligt jättepigg och var uppe och lekte i sitt rum, febern var nere på 38,7 grader också så vi ringde oh avbokade tiden för att vi nu trodde att det skulle vända. Men icke! En timme efter jag avbokat tiden (självklart!) så var han uppe i 40,2 igen :( Stackaren! Nu får vi hoppas att det ger sig över natten för annars uppsöker vi en privatbarnläkare (som vi blivit rekommenderade!) imorgon!

Jag själv då, jo jag slog till med att svimma idag. Ramlade in i tvättställningen och vidare ner på golvet för att inte minnas någonting och sedan vakna med blöta byxor! Här är det inte ungarna som kissar på sig utan morsan, haha :) Tydligen kan det bli så när man svimmar va?

Nu blir det soffan!


2 kommentarer:

  1. hoppas ni får komma till en privatläkare. kan vara rätt svårt om man inte har kontakter. men de kanske ni har? lycka till och hoppas er storprins blir bättre! all lycka

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer ett par ibland, o nu valde jag att publicera den som en liten markering.

    Vi får sträcka på oss & bara fortsätta blogga :)

    Det var säkerligen min lilla, som var med sin pappa eller hans tjej Sara. :)

    kramar

    SvaraRadera