söndag 26 juli 2009

Jag <3 Phil & Teds!

Vagnen blev självklart inte vår, f*n!
Sitter och dreglar på Phil & Teds hemsida nu,
hur snygga är dem inte liksom (och praktiska!)?
Grr, ge mig!

Jag som varit helt emot den här vagnen innan har nu gått och blivit helt förälskad!
(Kanske för att jag slipper bli isolerad när nästa unge kommer om jag får den här:)?)
Har haft en mysig dag ute i Ljungsbro idag, om än aningen ångestladdad!
Imorgon är det vardag igen...Pappsen börjar jobba och jag och Ellioth blir ensamma. Jag börjar iofs också jobba, men inte förrän på onsdag. Så då blir det hardwork för mig i tre veckor, vilket är välbehövligt med tanke på pengabristen här hemma :) Därefter dör det ut och jag fortsätter med mina tre timmar i veckan och så blir det stämpling på det!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med grabbarna,
bäst att ta vara på sista dagen på semestern...
Nu dröjer det väl minst ett år innan familjen (+ en nykomling) är samlad på det här viset i så här många veckor igen :(

2 kommentarer:

  1. Tycker också de vagnarna verkar otroligt praktiska och smidiga, och så är de ju snygga så klart! Men vet du om man kan ha det lilla barnet vänt mot sig, så att man kan se det, ögonkontakt? Har fått för mig att det blir lite som att stoppa spädisen i varukorgen om du förstår :-) Är väl det som talar emot i så fall enligt mig, annars är ju dessa vagnar helt perfekta! Skulle också vilja ha en sån om det nu skulle bli aktuellt med syskonvagn.

    SvaraRadera
  2. dem vagnarna är lååånga... däcket sticker fram så mycket där fram, av ngn anledning... och trehjulingar är INTE bra när man ska upp åp bussar, trottoarkanter osv... därför har ja ångrat mig angående den vagnen :P!! men annars är dem balla... förrutom de att bebis inte kan se ut i dem :-S!!

    SvaraRadera