måndag 20 juli 2009

En fantastiskt erbjudande...

Mitt i alla sura miner (jag skrev om igår) så dök det här erbjudandet upp: http://www.fujidirekt.se/blogga/ ...och klart att jag inte kan låta bli det :)
Ibland undrar man ju om det sitter någon där ovan och ser ens tårar för det här ser jag verkligen som en kompensation över missödet igårkväll :)

Jag beställde en sån här fotobok till min pappa för bara ett par månader sedan då han fyllde 70 år. Den handlade om vår semsterresa vi gjorde till Thailand iår och behöver jag ens nämna att den verkligen uppskattades!? Denna bok plockas fram nästan dagligen då vänner och släktingar är över på fika eller middag och alla är så imponerade av den! Det blev verkligen en klockren 70-årspresent!
Min bok, som jag nu kommer bjudas på, ska självklart handla om vår lillprins! En bok fullspäckad med bilder från det att han kikade ut i mars förra året till där vi står idag. Den här boken ska självklart bli hans och även om den säkert uppskattas redan nu så ska vi ju inte tala om vad den kommer att göra när han blir äldre!

Gör som jag och klicka er vidare på länken ovan så ni också kan ta del av detta fantastiska erbjudande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar