tisdag 21 juli 2009

Ang en kommentar:

Fick en kommentar av Jennifer ang min mage där hon tyckte att det såg ut som en tjejmage. Jag var snabb att leta upp ett kort från tiden då jag var gravid med Ellioth och tänkte säga att magarna ser ganska lika ut men så ångrade jag mig. Nu är den nog allt lite rundare och med Ellioth såg den nog faktiskt ut som om det vore ett ägg på magen...Jämför själva:

Gravid med en liten tjej???
Gravid med Ellioth!

Största skillnaden jag ser är hormonranden. Den var mycket tydligare och gick ju nästan över hela magn när jag var gravid med Ellioth :)

4 kommentarer:

  1. Helt klart en tjejmage! :-) Hoppas på det!

    SvaraRadera
  2. Helt klart en "ägg-mage" med Ellioth! Flickmagar brukar liksom breda ut sig jämnt över hela magen medan pojkmagar ser ut som en ägghalva (ju längre gången desto större del av ägget ;))

    SvaraRadera
  3. Det sägs att man brukar få som sin mamma. Nu vet jag inte i vilken ordning din mamma fick din bror o syster, men dem jag vet, har det stämmt på!

    SvaraRadera
  4. min mage är just the same än sålänge, va rund om magen med Julius :) dock så hade jag hormonrand med Julius, och det har jag inte fått än... :-P tror inte på skrönor, eller orkar inte alla säger olika... gå på känslan eller ett ultraljud ;)

    SvaraRadera