torsdag 23 juli 2009

Helt galet...

Har inte pallat blogga idag, blev så jävla ledsen och opeppad imorse.
Nu har jag suttit ca 2 h om dagen hela semestern (förutom veckan på Cypern) med att försöka ringa runt och fixa alla papper jag behöver...Det kallar inte jag semester! Det här förstör liksom för jag blir på så jäkla dåligt humör. Har ringt och tjatat en, två och tre gånger på arbetsgivarna om arbetsgivarintyg men det verkar inte gå fram iaf! På ena stället är hela den avdelningen (som sköter utskrifter av arbetsgivarintyg) obemannad till slutet på augusti, och ingen annan kan tydligen fixa ett...Suck. Det betyder att jag kanske kunde få ett arbetsgivarintyg i början av september och sen har a-kassan en handläggningstid på 7 veckor (tidigare 13 veckor, så det är ju positivt iaf!) vilket skulle betyda att jag kanske skulle kunna få pengar i november först...I NOVEMBER!! Vi brukar ha räkningar som sträcker sig långt över vad Mange får ut så vi är verkligen i behov av "mina pengar" också. Men sålänge min sjukskrivning inte har handlagts får vi som sagt klara oss helt utan för jag kan inte ta föräldrarpenning under tiden heller.
Nu har vi iaf, som tur är, ett par tusenlappar sparade på banken så vi får ju ta av dem sålänge (även om dem långt ifrån räcker till november...)! Känns skapligt surt då vi både behöver köpa en syskonvagn och en ny säng till Ellioth...Men, men, what to do?

Nu ska vi iaf åka iväg till Johanna, Johan & Melle och grilla lite. Känns skönt att få komma bort och rensa tankarna lite från allt vad pappersarbete innebär...

Hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar