torsdag 2 juli 2009

Besviken..

Ja ni, för det första hade jag ju tänkt mig en ultraljudsbild som inledning i det här inlägget, men ingen sådan. Hur kul är det att visa upp en svart bild man knappt ser någonting på? Man kanske kunde listat ut att något var huvudet och en annan del var armen liksom, LISTAT UT...
Och så skulle jag ju presentera miss/mr där inne, men sopan till sköterska avslutade vår ultraljudsundersökning med "Nej, vad det är för kön vågar jag inte svara på, nu ka du torka av magen..."
Hopp.
Var det allt tänkte jag? Och tydligen så var det så.
Ja, jag blev sjukt besviken.

Nu är vi hemkomna från ett varv på stan där vi inhandlat det sista till resan, och lite annat :) Blev ett par pjucks och en Puma-dress till fisen, en piké och ett par skor till pappsen, tre linnen och ett par shorts till mig (tro det eller ej men mina fyra plagg kostade minst av allt!) och så en liten body till minifisen!

Nu ska det packas!

2 kommentarer:

  1. Tyvärr så behöver dom ju inte svara på könet, står väl tom i papprena att dom inte säger könet. Egentligen är det ju rätt, det dom ska koncentrera sig på är ju att se att allt är bra med bebisen. Men tråkigt att ni inte fick ngr bra bilder, det brukar dom försöka få till. Jag glömde säga till att vi ville ha bilder från andra ultraljudet och när vi kom på det var det för sent.

    Ska ni göra ett 3D-ultaljud sen? Har för mig att ni gjorde det med Ellioth?

    Ha det jättemysigt på resan nu!

    SvaraRadera
  2. ar det möjligtvis Marie som gjorde ditt ul?
    Hon gjorde ett på mig och sa att hon inte kunde se nått så jag fick vänta tills nästa ul...

    SvaraRadera