lördag 11 juli 2009

Cypern, part 1

Sorry people, jag tokdeckade bredvid min lillfis vid 20.30 igårkväll och därför blev det inget mer ilägg. Men, desto piggare är jag ju idag :)
Tänkte dela upp alla bilder i massor olika inlägg, de är ju ett par liksom och dessutom blir det ju mer spänning framöver.

Tänkte även sammanfatta resan lite kortafattat, idag i helhet och sen i följd med att bilderna kommer in så blir det väl lite mer ingående:

Det sämsta med resan:
Hotellets läge,
maten,
folket- grekcyprioter,
morsan på hotellet som drack bärs samtidigt som hon satt och ammade sin lilla tvåmånaders bebis...

Det bästa med resan:
Underhållningen på hotellet- minidiscot,
restaurangchefen
och den dagen jag kom på att jag kunde ligga på mage på en luftmadrass :)

Här kommer bilderna från första dagen (de två första dagarna? jag minns inte):

Mamma & Ellioth framför flygplanet som skulle ta oss till Larnaca på Cypern...
Den "dåliga" stranden som låg nedanför hotellet,
här spenderade vi sammanlagt högst fyra timmar...
Men ser ni kyrkan? Vackert läge!
Två fina grabbar som just påbörjat sin semester :) Vi hade havsutsikt åt alla håll!Vackraste charterkillen <3 <3 Mina baywatch-killar <3

Jag har konstaterat en hel del under den här semestern, och det första är att jag hatar charterresor...Gudars i himlen alltså! Man får ju hjärtinfarkt bara av att titta på alla stressade kärringar som tror att de ska missa flyg, buss osv. De tränger sig fram och puttas och knuffas som andra småbarn! Fy skäms! Det andra är att ingenting går upp emot Thailand...Fine att vi de sista dagarna hittade jordens mysigaste strand med gudomligt klart vatten, men sen är det ju så mycket annat som ska spela in...Människorna, tempot osv...

Jag brukar alltid bli ledsen när jag ska åka hem (från Thailand iaf) men denna gången kändes det bara skönt! Vi har haft det helt underbart, men en vecka räckte gott och väl till oss den här gången!

Nu ska jag gosa ner mig med mina två brunisar (Ellioth är nog brunast <3)i>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar