onsdag 1 februari 2017

Bästa storebrorsan

En både bättre och sämre dag. De senaste dagarna har bara varit mörka och deppiga men idag kände jag mig lite glad igen. Det kanske var endorfinerna från gymmet, jag var så glad att kroppen orkade 30 min cardio och 30 min biceps och triceps. Men så kom jag hem och grät ut i Manges famn lite, plötsligt kändes allt så tungt igen.

Elvis har varit hemma idag igen, det var ett nytt fall av kräksjuka på förskolan igen. Dessutom kom Elton hem med feber och magont. Vabruari var det va? Skulle snarare behöva någon som vam:ade mig... Det gulligaste idag var vad Ellioth gjorde mot Elton. Eftersom jag är hemma denna vecka bestämde vi att de skulle få testa att gå hem själva från fritids. Ellioth skulle hämta Elton när jag ringde och sade till. Istället ringde en fritidspedagog från Eltons fritids och sa att han inte mådde bra. Jag pratade med honom och frågade om han skulle orka att gå hem då Elvis låg inne och sov och det skulle han orka. Världens bästa fritidspedagog ringde då Ellioths fritids och bad dem skicka dit Ellioth. Han hade då kommit och kramat om sin sjuka lillebror (ringde pedagogen för att berätta). ❤️ Efter en liten stund kom de traskandes här, sååå duktiga! Mina stoltheter ❤️❤️

Nu har jag stupat på soffan efter att ha duschat och sövt kids och också skrivit och skickat in en planering för morgondagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar