torsdag 9 februari 2017

Lite hörselgångsinflammation på det...

Den här dagen skulle bli en dag hemma där jag skulle tagit ordentligt hand om mig själv. Det gick sådär. Igår började örat göra fasligt ont igen. Jag sov knappt en blund inatt pga det. 06.00 var jag uppe och ringde vårdcentralen, 08.10 ringde de upp mig och 09.20 fick jag en tid. Innan dess hann jag damma hela huset. Väl på vc konstaterades en rejäl hörselgångsinflammation, örat var så svullet att de inte kunde se in. Trots sköljning och sug fick de inte bort allt vax och var så de kunde inte se trumhinnan. Så innanför hörselgångsinflammationen kan det dölja sig en öroninflammation också. Suck. Så nu är det penicillinsalva fram till tisdag när jag ska tillbaka. Bara det går över tills jag ska flyga för jag tar hellre självmord än flyger med en hörselgångsinflammation. Värken i örat är värst men hela ytterörat och kinden värker också. Dessutom är jag halvt döv och helt yr då örat ju är helt igensvullet. Som det inte vore nog med min utmattning. Lika bra att köra allt på samma gång så är jag klar sedan, eller?

Väl hemma igen dammsög och moppade jag hela huset, och städade toaletten. Lagom när jag var klar var det dags att gå tillbaka till vc då jag hade en tid hos en kurator. Det var så skönt att prata med henne och vi var helt eniga i vad jag behöver göra med mitt liv...

När jag kom hem efter det kom Fanny och Charlie på besök, såå mysigt! ❤️ Jag åkte och hämtade Elvis och M kom hem med stora grabbarna. Då hittade jag ett brev från polisen adresserat M och jag skrattade nästan så jag kissade på mig när jag öppnade. Han är kallad till förhör och topsning för dubbelmordet 2004 då han matchat deras sökprofil. 😬 Dags att dra??

Ikväll har jag varit på gymmet med Emma. Skönt att låta musklerna värka, då känns värken i örat mindre. 60 min mage och rygg blev resultatet. Och en massa flams och trams ❤️ Som jag älskar den tjejen!

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, vilket jag bestämt själv. Dock hade jag ju inte riktigt i beräkning att få hörselgångsinflammation tills dess men det är bara kämpa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar