lördag 18 februari 2017

Att resa ensam

Idag har jag packat och styrt upp det sista inför resan. Igårkväll bokade jag taxi från flygplatsen till mitt första hotell. Dessutom båt och transfer för att ta mig till Lanta...

Jag bokade från början en otroligt billig flygbiljett, till det hör att jag kommer till lite fel ställe i Thailand. Jag kommer till Phuket istället för till Krabi. Dessutom har jag en "liten" transit i Peking på 9 timmar... Dessutom håller flygplatsen där tydligen 10-12 grader (ja, inne...) Flyger man ensam funkar allt och för 3900:- Thailand ToR är det såklart värt det!

Desto äldre man blir känns det som man blir lite mer nojig. Jag landar på Phuket 23.40 på måndag morgon och då kändes det plötsligt läskigt att haffa en taxi så jag förbokade en (som att det är mindre chans att den skulle föra bort mig liksom...). Ska åka båt i 4 h, vilket inkluderar ett byte och 1 h på Phi Phi, plötsligt känns det också lite läskigt att göra ensam. För att inte tala om att bo på ett hotellrum, ensam, halvt ute i djungeln där man måste passa sig för ormar när man kör hem på kvällen... Hyra moppe utan att ha M att ringa ifall jag får punka (tur jag har lite andra gubbar där!)... När jag åkte för tre år sedan, ensam, var jag inte alls lika nojig... Men det ska gå bra och jag ser så fram emot solen och att träffa alla goa människor där nere!
Jag har packat bikini, solkräm, träningskläder, bubbel och prästost. Vad mer behöves liksom?

Fick till ett litet träningspass idag. 30 min cardio och 20 min rumpa och mage.

Roadtripen med min Emma var såklart höjdpunkten ❤️

Imorgon börjar en lång resa och först tisdag strax efter lunch når jag min slutdestination...

Ellioth är så sur på mig för att han inte får följa med mig till Thailand att han vägrar följa med och skjutsa mig till flyget imorgon. Så han åkte till mormor och morfar i eftermiddag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar