fredag 6 maj 2016

Sjukstugan

Vi har haft några dagar hemma bara, för att friskna till. Dock har Elvis fortfarande feber och har dessutom dragit på sig en förkylning, så typiskt i detta fina väder.

Igår var vi hemma hela dagen, bortsett från att jag var en sväng på Lager157 och på kvällen var vi på grabbarnas fotbollsträning tillsammans. Elvis hade fått en supp och var relativt pigg men ändå ville han bara sitta i mitt knä.

Idag åkte jag och Ellioth iväg tidigt då jag hade en tid att fixa mina naglar vid 9. Efter besöket där var vi på Stadium och köpte Converse till pappsen och nya hjälmar till Ellioth och Elton. Därefter morsade vi på Johanna och Alvin på Esq innan vi sprang till Bosses för säsongens första glass. En sväng förbi jobbet påvägen hem och därefter kunde jag rätta och planera lite matte på altanen.
Elvis har sovit mest hela dagen. Han är inte alls kry och vill inte äta (han som äter ALLT och hela tiden annars). Tre flaskor välling har ändå gått ner och nu sover han gott i vagnen här bredvid oss medan vi andra ser på Lets Dance.

I nästa inlägg ska ni få se mina resultat från C9!

Livet är inte så kul just nu :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar