måndag 16 maj 2016

Föreläsning och kroppsideal

Stressade till jobbet imorse. Jag hade planerat utematte och gjort stenciler till det men insåg att det inte alls skulle bli kul. Planerade om och gjorde nya stenciler vilka vi kunde använda inne. Sprang till vaktmästaren för att lämna 39 iPad-laddare för att få dem utbytta och få lika många nya på eftermiddagen. Fick istället ett mail att butiken gjort ett misstag och gett våra laddare till någon annan skola och att vi nu inte får nya förrän i slutet av nästa vecka. Inte alls bra med tanke på att vi använder dem att skriva på flera gånger i veckan, kanske får planera om där också!
Eftermiddagen bjöd på föreläsning igen fram till 17.30. Gasade järnet hem för att gosa med grabbarna innan läggdags och somnade när jag sövde Elvis vid 19.30 :)

Hade tänkt träna men kroppen skrek efter vila efter två hårda pass i helgen. Jag har sådan träningsvärk i biceps, triceps, ben och rumpa att jag känner mig sjuk... Så ja, jag sov!

Nu ska jag somna om för att ladda för morgondagen. Den bjuder på med mina fantastiska ungar innan jag far på föreläsning med Caroline Engvall- en vän från Thailand och en stor inspiratör. Hon är författare och berör ett så viktigt ämne, hur unga utnyttjas på nätet. Sist satt jag på en plaststol på en sandstrand ute på en ö i Thailand, imorgon sitter jag på en bänk i Missionskyrkan. Olika miljöer men jag kommer garanterat gråta lita många tårar...

Ännu ett viktigt ämne, vår utseendefixering... Vår sexåring pratar redan om att han inte vill äta för han vill vara smal och inte tjock. Då är vi ändå väldigt noggranna med att hemma hos oss prata om att äta nyttigt och träna för att må bra. Men de hör och ser från alla håll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar