måndag 23 maj 2016

Busig fröken?

Min klass är så himla kul. Idag körde vi överkurs då de fick lära sig substantiv, verb och adjektiv. När vi har genomgång på tavlan och de ska komma på adjektiv räcker en pojke upp handen: "Vacker är ett adjektiv... Jag tänkte på dig då fröken!" ❤ Nästa fortsätter: "Muskulös... Då tänkte jag verkligen inte på dig, men om jag säger snygg passar det in på dig!". Mitt hjärta smälter ❤ Tur att det är en etta jag har och att jag ska få följa dessa godingar i två år till!

Lite surt var det ändå att ha mattelyft på em och jobba till 16.30 när solen strålade och grabbarna hade studiedag och spenderade hela dagen i Valla. De lekte, spelade golf, grillade korv och åt glass. Lyx!

Efter jobbet åkte jag ner på stan och spenderade lite pengar från mitt "lyx-konto" (ja, det var faktiskt min bankman som döpte det till det när han hörde vad de pengarna gick till...). Nya naglar och nya, fräscha fransar!

Dagens fröken ✌. Alltså jag är typ den enda på jobbet med korta shorts och bara axlar. De flesta har liksom långbrallor och typ tunikor. Vet inte om det finns någon typ av klädkod? Det känns ju väldigt gammaldags i så fall! Och vet ni vad, i min klass får man ha keps inne, woop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar