måndag 31 december 2012

Nyårsafton!

Vi har haft en helt FANTASTISK nyårsafton hittills!
Skidskolan var en hit, iaf efter en stund! Ellioth hojtade glatt: "Hejdå mamma, det är dags för dig att gå nu!" medan Elton tjurade ihop totalt och grät stora krokodiltårar. Han ville inte gå i någon dum skidskola! Efter att hans far varit med i ca en kvart så släppte det och ungen tokskrattade när han fick åka riktig lift och då ska vi inte tala om hur det där bubblande skrattet ekade i hela backen när han fick åka nedför:) Efter skidskolan övade vi på att åka lite lift och sedan tog jag Elton och tog oskulden i föräldrar-barn-liftåkning! Mange tog Ellioth men kraschade direkt (knapplift, snowboard och unge), gav upp och gick och hyrde sig skidor istället! Efter lunch stannade kidsen i stugan med farmor och M och jag fick åka en stund själva! Vi upptäckte då att vi visst bodde i ski in-ski out-stuga när vi hade en transportlift utanför knuten. 20 m över gatan, en liten backe ner och sedan lift uppåt. På samma sätt kunde vi ta lift och backe hem, grymt ju!!
Efter vår lilla skidtur for vi till Orsa för att komplettera lite till nyårsmiddagen! Jag fick tag i en fläskfilé som såg ut som något helt annat än just fläskfilé, haha :)
Imorgon är det skidskola vid 9.30 igen, och nu är vi helt slut efter dagen i backen så vi får se hur länge vi håller ut ikväll!

Gott nytt år alla fina läsare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar