tisdag 25 december 2012

Hazard

Hazard med mor, far och syrran med familj!

Igår alltså, fy fasen! Jag var så jäkla sjuk... Jag mådde sådär dåligt att jag fick panik, jag ville krypa ur min egen kropp och ja, dö var till och med en tanke. Jag låg och skakade och grät. Men efter den där spyan blev det lite, lite bättre och jag orkade köra hem (M drack!)! Väl hemma däckade jag på soffan, fortsatte sova i omgångar hela natten och vaknade med alla symptom på lunginflammation. Slemmig, hostig och så gjorde det sådär jäkla ont att andas. Tog två Panodil, somnade om och vaknade en timme senare ganska kry. Kurerade mig på soffan hela dagen och orkade följa med på juldagsfirande hos mamma och pappa. Och visst är jag genomförkyld, är hes som en storrökare och har lungor som värker men jämför jag med gårdagen är jag frisk som en nötkärna!

Firandet var trevligt! Vi ses ju så sällan (syrran m familj) så varje gång är så kul! Julhazardet var också kul men på lotter för över 700 spänn var utdelningen 170 kronor, kasst ju!

Nu när vi körde hem var det fullt av ungdomar ute på gatorna bärandes på sina systemet-påsar. Jag och Mange tittade på varandra och bara: "Just ja, juldag...". Haha, snacka om att man glömmer det där livet helt när man får barn!

Och på tal om barn... Våra fina vänner Johanna & Pontus fick en toksöt liten prinsessa idag!! Stort grattis till er och välkommen till världen Pyret <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar