söndag 8 juli 2012

Josefins möhippa

Ni anar inte vilken fantastisk möhippa vi hade igår! Ni anar heller inte hur grym jäkla träningsvärk jag har idag från den där ridningen :) Jag måste nig börja rida för jag hatar ju mina lovehandles och det är dem som värker sönder idag! Däremot är ju inte jag och hästar några större fan av varandra och det var så att tårarna brände bakom ögonlocken igår... Speciellt när jag ledde hästen och den inte ville gå åt samma håll som mig, och guiden bad mig putta den på halsen, och den visade den där himla munnen med världens huggtänder i... Jäklar vad jag bara ville springa då! Men när jag väl satt upp gick det bra, mestadels antagligen för att jag kunde prata med min häst. Jag fick aldrig till det där med att sparka den stackars hästen i magen men när jag sa "Gå då!" då gick han, och "SPRING!" då töltade han och så stannade han när jag bad om det :D Det var faktiskt kul (sålänge jag slapp se huggtänderna!)!
Efter ridningen åt vi en god lunch på en mysig veranda på landet och därefter for vi in till stan och FRISK för ett kombinerat Zumba- och stripp- pass. Svinkul var det och efteråt var vi dyngsvettiga! Då duschade vi där och lyxade till det med deras Redken-schampo och sedan piffade vi till oss för middag och utgång! Först blev det snacks hemma hos en tjej i stan, där vi satt upp lappar om vad vi kände för vår fina brud och så spelade alla in en varsin hälsning till henne!
Middagen intogs på Tapas och det var grymt gott! Efter det rullade vi därifrån och de flesta åkte hem (inklusive en trött brud som skulle planera och fixa för bröllop idag, och egentligen igår när vi tog henne också...) medan jag och två brudar till gick hem till Sofie och förade och därefter blev det en sväng på Harrys!! När jag stupade i säng klockan 03.00 var jag sådär lagom trött efter att ha varit vaken i 22 h och bara sovit 5 h natten innan :)

Finaste bruden, SOM vi alla tycker om dig <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar