tisdag 31 juli 2012

Äpplesin

Dagen kunde ju startat bättre, hade prinsarna i huvudet hela tiden. Först när pappa ringde och berättade att han hämtat hem två glada barn från dagis kunde jag slappna av. De hade haft det jättebra, nya fröken var jätterolig tyckte dem och så hade en annan "känd" extrafröken varit där också :)

När jag var påväg hem kom en kollega och haffade mig och undrade om jag skulle till Norrköping för hon hade en engelsman som skulle ta ett tåg därifrån till Stockholm. Försökte med att jag ju skulle till Linköping men fortsatte självklart med att jag ju faktiskt kunde svänga in i Norrköping på vägen...och jag som suger på engelska :S Vi pratade iaf hela vägen (25 min) och han berömde mig för min "grymma" engelska! Jag tackade men förklarade att engelska aldrig varit mitt ämne och att jag senast läste det på gymnasiet för 10 år sedan ;-)

Hemma i Linkan blev det först ett stopp på Toys "R" Us (Ellioth ska på två kalas i helgen) och därefter storhandling på Maxi. Jag har bara varit hemma en dryg timme men nu stupar jag i säng. Imorgon väntas jobb igen!

Var tvungen att testa denna och jag säger bara en sak: Spring och köp!! Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar