torsdag 1 september 2011

Det måste vara förlusterna i de där världskrigen?

Det här får bli en tråk-blogg tills jag kommer hem. Orkar inte ladda över bilder från kameran, jag har inte tid för den delen heller. Nu ikväll fick jag slänga mig i duschen för att hinna ner till middagen då jag räknat matte i flera timmar på eftermiddagen. Inget smink eller fint hår prioriteras heller, bara matte :)

I skrivande stund är det uppträdande här på hotellet. Massor tjejer och killar dansar någon turkisk dans. Jag kände mig för sur för att engagera mig. Är så trött på tyskar att jag är färdig att spy. Vad är det för fel på dem? Kö vet de inte vad det betyder iaf och om de fortsätter tränga sig imorgon också tänker jag rycka sleven ur händerna på dem och hälla soppa över deras huvuden. Är det inte engelsmän (som i Side i juni) så är det tyskar liksom, ÅHH!

Vi har legat vid poolen hela dagen och jag har mestadels pluggat där också. Läst lite inför en rapport som ska skrivas men även läst in mig på massor matte-regler. Det är ändå rätt nice att ligga på en solstol i stekande hetta och plugga :) Hellre det än att sitta i en sal på Campus och frysa... Man kanske borde plugga på distans istället, och göra det från typ Thailand :) Värme passar mig som handen i handsken!

Nej, nu ska vi packa ihop oss och ta ett varv ner till hamnen...Familjemys <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar