måndag 5 september 2011

Semester på semestern

Igår slog jag till med både smink och ordninggjord frippa :)

Tog ju semester igår och hade lite semester :) Busade med barnen i poolen, sov i solstolen och tog lång tid på mig att göra iordning mig till kvällen (till skillnad från 3-minutare dagarna innan). Lite panik och tårar hanns med också då grabbarna fastnade i hissen. Notera att de som var instängda och jag utanför hade panik :D
På kvällen tog vi en promenad ner till stan och dess bazarer där vi gjorde av med våra pengar och var tvungna att ta ut nya. Första bankomaten var bara på turkiska, den andra hade 5 olika applikationsval (där vi inte visste vilket man skulle välja) och den tredje åt upp mitt kort och stängde av sig. PANIK! Vi stod kvar och funderade på vad vi skulle göra och efter ca 5 min startade den upp sig igen och spottade ut mitt kort, LYCKA :)

Idag ligger vi vid poolen igen. Jag pluggar matte, Ellioth leker med sina kompisar och Elton sover middag. Bara idag och imorgon kvar så nu ska jag njuta... So long!

1 kommentar:

  1. Var med och tävla om veckans blogg på min blogg! För chansen att öka antalet läsare eller bara synas. Tävlingen kommer upp i veckan men du kan redan nu skriva jag vill vara med i veckas blogg i vilket inlägg du vill. Take care!

    SvaraRadera