torsdag 8 september 2011

Äta bör man... Eller?

Vackra vyer vid ån ikväll!

Kan knappt plita ner några ord här, jag vet inte vad jag ska skriva. Semestern var ju sådär men värmen vägde ju upp allt. Det är väl det enda negativa med min viktnedgång, jag fryser heeela tiden. Duschade i en halvtimme efter kvällens 6 km-promenad för att tina. Det är höst nu, det suger.

Det suger också att jag inte får ihop vardagen. Kaos i skolan nu med föreläsningar, lektioner, rapportskrivning och tentaplugg. Idag var jag på universitetet mellan 8-17 och därefter for jag till Maxi för storhandling. När jag kom hem hade grabbarna redan ätit, och eftersom jag nu äter mat undrar jag när jag ska få tid för det?? Handlar jag inte mat när de äter så tränar jag ju. Så när jag blev utan middag gav jag mig iväg på en promenad istället, med Karin. Trevlans som vanligt!
Däremellan var vi nere och hälsade på Charlie (grannens nya bebis) också... Ellioth sken som en sol när han fick hålla henne:) Han klappade henne på huvudet, kände på hennes små ben och fötter och så viskade han: "Kan vi också köpa en mamma?" :D

Nu vill inte ögonen vara med mer, ögonlocken vinner... Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar