tisdag 20 september 2011

Varför bajsar jag?

Ellioth och jag var ju på en liten shoppingtur igår och när han höll på att somna i bilen hojtade jag glatt: "Titta Ellioth, nu åker vi förbi reningsverket, där borta i poolen flyter våra bajskorvar!"... Ungen satt knäpptyst hela vägen till Maxi. När jag är påväg ur bilen ropar Ellioth: "Varför bajsar jag mamma?"...
Det var bara att hoppa in i bilen igen och gå igenom matens väg genom kroppen, avloppsrören och vad som sedan händer i reningsverket. Sedan var det okej att springa in och handla :) Älskade, tokiga, NYFIKNA unge, det kommer bli något stort av den herren som sagt ;-)

Idag har jag pluggat heeeela dagen, bortsett från powernapen på en kvart. Känner mig helt förvirrad just nu men jag hoppas att det har smällt in till imorgon. Jag kan säga att kvällens 6 km-promenad med Karin satt galet fint. Att bara få traska och snacka lite, utan att behöva tänka i en massa matematiska termer, HEAVEN!

Imorgon 8.00 är det som sagt tentadags... Har man otur sitter man ända till klockan 13 då skrivtiden är slut men förhoppningsvis kommer jag därifrån lite tidigare då det ska skrivas rapport hela eftermiddagen, pust!

Nu kallar en skål fil och därefter bums i säng! Ni kan njyta av några härliga semesterkort här nedan...
Önska mig lycka till imorgon!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar