söndag 10 april 2016

So much to do, so little time

Dagarna går i en sådan faslig fart när man har så mycket att stå i hela tiden. M har varit dålig i helgen också, hängig och ont i kroppen, men har ändå jobbat på. Nu är det bara lite täckskivor, foder runt fönster, lite kakel och måla taket kvar i köket. Längtar så tills det blir klart!

Det är liiite lättare att jobba utan bebis hemma så på förmiddagen åkte jag och Elvis och lämnade lite kläder och tjattrade med Jessica, Christian, Charlie och Nisse innan vi åkte en sväng till Xxl. For hem för lunch till Elvis innan vi sov middag ihop i två timmar. Vi vaknade lagom till middagen var serverad och därefter åkte vi till vårt förråd för att hämta hem lite vårkläder. Det blev en sväng på Ikea för inhandling av belysning till barnens också och lite komplettering på Maxi!
När vi kom hem sövde vi kids och därefter satte jag mig med lite jobb, rättning av matteprov och lektionsplanering! Nu lite soffhäng innan sängen väntar! Imorgon blir det jobb 7.30-20 då jag på kvällen ska hålla i mitt första föräldramöte, wish me luck!

Älskar att sova middag med denna sötkorv ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar