tisdag 12 april 2016

Ändra rutiner

Idag lämnade jag på skola och förskola. Vi var först på fritids och lämnade av de stora grabbarna till 8 (mina elever har idrott på tisdagsmornar varpå jag lagt mitt schema till 8.30). När jag tillslut fick tag i en fritidspedagog och ville försäkra mig om att de sett att mina barn kommit säger hon att de inte prickar av barn som kommer från 8. Men vaaa? Finns det inget fritids mellan 8-8.30 när de börjar då? Jag blev så paff att jag gick men imorgon ska de få höra! I så fall får mina barn börja tidigare... Vad händer om en äckelgubbe lurar med dem från skolan under den tiden? Då vet ju ingen att de kommit... Kass rutin som jag ska se till att den ändras!

Efter att grabbarna var lämnade lämnade jag Elvis. Han började gnälla/gråta lite och kröp efter mig till dörren. Mitt hjärta gick i tusen bitar. När jag hämtade däremot ville han inte följa med hem så egentligen gillar han ju förskolan! Vem tycker egentligen om att lämnas av sina föräldrar liksom?

Efter gårdagen arbetsdag på 12,5 h tog jag kort dag idag. Egentligen hade jag velat gå ännu tidigare men hade ett möte vid 14.30. Vid 15 satt jag ändå i bilen och kunde hämta hem ungarna en kvart senare. Dock var Elton iväg med fritids så jag fick bara med mig Ellioth och när vi hämtat Elvis var vi ute och lekte. Ellioth pysslar om, leker och busar med sin lillebror och Elvis bara njuter. Älskade ungar ❤

Jag lämnade dator och allt vad jobb heter på skolan och har haft en ledig eftermiddag! Lekte med kids, sov en stund, tvättade osv... Imorgon är det lång dag igen då det är HLR-utbildning på eftermiddagen!

Min förskolekille i Polarn o Pyret från topp till tå ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar