söndag 17 april 2016

Kalas och vin

Fullspäckad dag igår, varför blogginlägg uteblev. Elvis gav oss sovmorgon till 8 igår och efter lite "dra sig" och frukost hoppade jag i träningskläderna och drog till gymmet. Det är så himla skönt att vara tillbaka där och speciellt en lördagsmorgon när man sedan kan unna sig utan att få ångest!
Efter gymmet tog jag en snabbis in på TGR för att köpa en zinkhink, cellofan och snöre för att kunna slå in alla de öl M hade köpt till min brorson Oscar som vi skulle fira senare under dagen!
Vid 15 åkte vi mot Ekholmen där vi bjöds på supergod mat, tårta och trevligt sällskap. Många hade vi inte sett på år och dagar så det var jättekul!

Påvägen hem stannade vi på Ica Signalen där vi kompletterade kylskåpet lite och inhandlade massor gott till kvällen. Dock ändrades mina planer och grabbarna skjutsade in mig till Emma i stan. Tanken var ett glas vi hemma hos henne för att sedan fortsätta ner på stan för ytterligare ett glas men vi kom inte så långt. Vi satt och babblade kvällen lång och jag var inre hemma förrän 01.30. Supermysigt ❤

Idag var vi uppe med tuppen för sista inomhusträningen (fotboll) klockan 9. Asjobbigt att stressa upp men skönt sedan när man kommer hem och har hela dagen kvar! Elton följde med sin kompis Eric hem till Johannelund så här hemma är lugnt utan slagsmål :) Jag tvättar lite, vilar och myser medan M fixar vidare med renoveringen...

Ha en fin dag :-*

Två av mina hjärtan ❤❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar