lördag 9 april 2016

Less

Den här dagen kunde ju börjat bättre! Tidigt imorse vaknade Elvis och var tokledsen, snoret i princip sprutade ur näsan på honom. Två dagar fick han vara frisk från förkylningen han haft sedan vi kom hem från Thailand... Strax efter 6 kommer Ellioth ner och gråter, då har han så ont i halsen att han inte kan svälja. Han avslutade ju bara sin penicillinkur för den kombinerade öron- och hörselgångsinflammationen förra helgen. Nej, så vi börjar om då... Som att det inte var tråkigt nog, vi skulle haft barnvakt ikväll för att ha gått på 40-årskalas... Men vi ville ju inte lämna bort två halvsjuka, gnälliga barn så det var bara att ställa in.

Något positivt med dagen var att jag rymde till stan en stund och hittade faktiskt lite kläder. Känner mig ful i alla mina kläder men har inte hittat några fina vårnyheter alls, tills idag. Materiell lycka!!

Efter stadsbesöket åkte jag hem och sov tillsammans med Elvis ❤ När han vaknade var vi ute och lekte i cirka 1,5 timme medan pappan var inne och snickrade på köket. Elvis passade på att göra en riktig faceplant och jag lyckades få det hela på film, haha. Han grät inte utan smackade glatt i sig sanden :)

Nu sover kidsen och vi har krupit upp i soffan framför en film! Godkväll fina ni! ❤

Finaste Elvisen ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar