tisdag 3 november 2015

Tightare mage

Jag har inte hunnit visa er resultatet och berätta mer om behandlingen på min mage ju. Ni är flera som undrat över hur det går till och här kommer en förklaring:

NBE Combo ( NBE 500 + Deep Skin) bygger på radiovågor tillsammans med en lättare och mer kontrollerad variant av needling. Behandlingen börjar med att man lägger en enzympeeling på området (White Willow Bark Peeling Mask från Nannic, finns även för hemmabruk) för att mjuka upp och förbereda huden. Sedan fortsätter man med att öppna upp tusentals microkanaler för att sedan massera ner läkande serum på djupet. Detta orsakar en liten kontrollerad skada i huden som genast sätter igång att nybilda kollagen och elastin (hudens byggstenar). Därefter fortsätter man att behandla med radiovågor, vilket kan jämställas med en skönt värmande massage. Effekten man får här är en ökad mikrocirkulation i bindväven, viket gör att cellerna syresätts, cellreparation och cellnybildning påbörjas, utslussning av slaggprodukter sätter igång (detox), huden återfuktas på ljupet och huden stramas upp och fylls ut inifrån. Kombinationen av båda behandlingsteknikerna gör att effekten av båda behandlingarna ökar och man får snabbare resultat. Självklart rekommenderas det att behandla huden med aktiva produkter hemma också för bästa möjliga effekt.

Detta kan ni alltså göra hos Frida på Divine Skin!

Nu gjorde ju jag fem behandlingar och tänker, när jag får tid (efter Thailand), att ta några behandlingar till. Jag ser stor skillnad på hudens spänstighet och hur den den dragit ihop sig, speciellt på midjemåttet. Man ser även att bristningarna har blivit "tunnare" och mindre framträdande, speciellt på sidorna runt magen! Här är alltså före underst och efter överst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar