fredag 13 november 2015

Minus elva

Trött dag. Igår natt höll rådjuren mig vaken med sitt jäkla skällande och inatt var det istället Elvis som gnydde. Jag vet inte vad det var med honom, han var inte förkyld, inte varm så kanske troligtvis någon ny tand på g. Jag hoppas på en bättre natt idag!

Jag var över hos Gunnar på lunchen. Han gav tummen upp och menade att brösten var "skitsnygga" så inga konstigheter där inte. Brösten svullnar lite från och till under de första månaderna tydligen och efter han kännt och klämt lite kunde han konstatera att det var mer vätska i det större bröstet just nu. Skönt att ha träffat och pratat med honom!

Eftermiddagen bestod av att hämta hem från skolan, utfodra med mellis (även mormor och morfar som var här behövde lite i magen) och sedan i ösregn promenera till bandyträning. När den var slut följde Ellioth med mormor och morfar hem och jag, Elton och Elvis gick hem och möttes av en papps som precis klivit innanför dörren (efter en vecka med heldagar på Elmia). Medan jag ställde mig i en kokhet dusch för att bota magont lagade han tacos... Nu har Elvis precis somnat på mitt bröst och Elton är påväg i säng. M och jag ska ladda lite energi framför någon bra film ❤

Btw har jag bara 2 kg kvar till mål nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar