måndag 23 november 2015

Ingen depression

Gårdagskvällen var supermysig då jag hämtade hit Johanna och Alvin. Vi låg framför tv:n, svullade och snackade om allt mellan himmel och jord ❤

Idag var dagen d, då jag skulle få veta hur knäpp i huvudet jag var, en tid hos psykologen var ju inbokad. Jag gick dit och möttes av en väldigt tyst kvinna det kändes som jag körde över. Jag fick svara på lite frågor och hon räknade ut hur pass "sjuk" jag var. Det var inte mycket och räknades inte till någon depression. En sliten trebarnsmamma "bara" konstaterades. De bryter tydligen ihop ibland och det är okej. Hon tyckte att jag behövde vara Sofia lite oftare, och hitta saker att göra som gör mig glad. Det finns ju mycket roligt man kan göra men jag gillar ju att vara med familjen, och tycker det är rogivande att vika tvätt samtidigt som jag får panik när detta blir måsten. Double trouble liksom. Det rer sig med tiden. Vi skulle ändå träffas igen om några veckor.
Efter besöket på vc åkte jag till gymmet och insåg hur jäkla lycklig den där träningen gör mig. 30 min kondition och därefter körde jag biceps och triceps utan en enda känning i brösten. I'm back!

Jag är rikast i världen ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar