söndag 16 juni 2013

Världens bästa...

Den här lilla pippin gjorde att vi nästan öppnade för sent imorse! Han hängde utanför entrébutiken och vägrade röra sig ur fläcken... Jag tog då ett paraply där jag lyckades få ner honom för att försöka flytta honom men då flög (med nöd och näppe- antagligen unge!) han upp och satte sig på solglasögonen! Hans mamma låg en bit bort, död, så henne begravde jag i skogen. En stund senare satt han utanför gästinformationen och vägrade flytta på sig. Då tog en lite coolare kollega och lyfte in honom och lade honom i en låda medan jag ringde parkchefen och frågade vad jag skulle göra (behöver jag nämna att hon gapskrattade åt mig?)! :) Alltså jag och djur, fick ju hjärtklappning när jag stod så nära och tog detta kort liksom!

Fick plåstra om grabben vi tejpade ett jack i pannan på igår, idag igen. Det hade blödit igenom lite igår så han behövde lite fräschare plåster bara. Pappan var så tacksam och alldeles rörd då vi igår fixat så att ett gosedjurslejon (när vi småpratade med honom när vi tejpade hans jack berättade han att han sett lejon och att han gillade sådana!) låg och väntade på grabbens säng när de kom till hotellet igår eftermiddag! En tråkig upplevelse, men de gick ändå ifrån parken superglada och det är så kul att se!

Annars har jag skjutsat på lite gäster, stått i solen och hälsat gästerna adjö och varit ute på en liten Segwaytur! Har jag någonsin sagt att jag har världens bästa sommarjobb ;-)? Så bra att jag imorgon, på min lediga dag, hoppar in och jobbar extra då en kollega är sjuk! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar