onsdag 12 juni 2013

Gynbesök stundar!

Denna morgon fick Elton vara guide och Ellioth köra! <3

Jag är helt slut, har knappt sovit en blund inatt. Idag är en sådan här dag jag fruktat länge, jag ska till gynekologen för cellprov. Jag har inte gjort det på fem år för jag går helt enkelt inte till gynekolog, jag har ju inte varit sedan efterkontrollen efter förlossningen med Ellioth. Jag har ju fött Elton däremellan, men där hade jag inte mycket val liksom. Och det är ju en annan sak. Jag kopplar ihop min gynekologskräck med min tandläkarskräck. Det måste vara något med att man håller på inuti kroppen och att jag då inte har kontroll. Usch. Det tog mig ett halvår att ringa för att få hjälp. En läkare med väldigt stark brytning ringde upp mig och vi förstod inte alls varandra och då sket det sig igen. Nu slängde jag iväg ett mail för någon månad sedan och en jättegullig kvinna svarade vilken jag senare ringde upp. Idag ska jag dit och undersökningen sker under lugnande medel. Det känns okej även om jag är skitnervös nu! :( Önska mig lycka till (hoppas jag somnar!)!

Vi mötte målaren i dörren imorse. Ellioth frågade om det var hans röda bil och han mmm:ade bara. Då hojtar Elton: "Idag var han inte så otrevlig!", haha! Nu har vi kommit "hem" efter en tur med morfar och barnen har redan hunnit trotsat sönder. Den lille så pass att han blev utkastad av morfar (gillar när även han säger ifrån!)!

Snälla solen kan du inte komma fram? Det ska ju regna nu torsdag och fredag så då kan man väl få njuta lite till idag?? Heja, kom fram nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar