måndag 6 mars 2017

Sjuk

Lördagkvällens personalfest var lyckad. Vi drack bubbel, umgicks och spelade spel. Utgången skippade vi och hade det inte varit för att jag missade bussen och nästa gick först en timme senare hade jag varit hemma skapligt. Nu blev klockan 02.

Jag fick sovmorgon igår. Vaknade pigg och glad men det vände ganska snart. På eftermiddagen fick jag frossa och ont i hela kroppen. Jag sov bort hela eftermiddagen och kvällen och älskade Emma, som kom på besök, fick umgås med min man och mina barn istället! ❤️

Jag vred och vände mig hela natten. Kroppen värkte och jag ömsom svettades, ömsom frös. Klev upp tidigt för att ringa och sjukanmäla mig och skriva en planering. Tyckte dock så synd om min nya elev skulle behöva börja sin första dag med vikarie så trots hög feber gav jag mig iväg till jobbet. Knaprade både Panodil och Ipren men ändå skavde kläderna på kroppen och lederna värkte något förskräckligt! När eleverna slutade gav jag upp och skyndade hem. Måndagar innebär egentligen möte men kroppen sa helt ifrån.

Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Känner mig lite orolig dessutom då jag har lite små utslag i händerna vilket skulle kunna vara ett tecken på dengue... Håll tummarna tack!

Partypingla i lördags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar