onsdag 29 mars 2017

Röntgen

Lajvet. Så fruktansvärt just nu. Jag måste bromsa för jag är påväg tillbaka till ett sånt där dåligt mående. Gick in i tvättstugan imorse för att hämta en påse, öppnade dörren och hade inte en aning om vad jag gjorde där. Öppnade kylskåpet för att hämta min matlåda, fick stänga igen då jag inte hade en susning vad jag gjorde där. Bromsa!

Jag har blivit en sur och tråkig fröken dessutom. Jag har noll tolerans för tjafs och mobbning och det är mycket sånt nu...

Efter att ha lämnat över min klass till en fritidspedagog i eftermiddag åkte jag och hämtade Elton på skolan och tog honom till sjukhuset. Tidigare växte hans ben olika snabbt och han hade ett ben som var ett par centimeter längre. Nu har det benet vuxit ikapp men han haltar fortfarande väldigt illa och har ont. Vi började hos vårdcentralen vilka såg allvarligt på detta och skrev en remiss till röntgen. Idag var vi där och tog bilder av hans höft och knä. Vi hade en tid 14.00 och var där och anmälde oss 13.45. 14.05 var vi klara och satt i bilen igen. Ofta man är klar innan man skulle varit där. Ett exempel på att sjukvården i Sverige faktiskt fungerar också!

I eftermiddag hade jag ett ovärt möte innan jag for till gymmet. Lite sol på det och sedan åkte jag hem och sövde barn!

Idag blir livets tjej 26 år! Som jag älskar sen tjejen ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar