lördag 4 mars 2017

Jetlagad

Jag var hemma vid 23-tiden i onsdags, stupade i säng och sov gott i Manges famn ❤️

Igår tog vi lite sovmorgon och jag följde barnen till skolan lagom till de började och gick därefter till förskolan och lämnade Elvis. Tanken var sedan att jag skulle plugga men jag tokdäckade och sov som en stock!
Sedan satte jag litteraturen i lurarna och åkte till Maxi och handlade. Åkte hem och packade ihop innan jag drog ett varv till gymmet, även då med litteratur i lurarna. Perfekt när man kan kombinera nytta med nöje! Därefter åkte jag och hämtade hem alla barn, åkte hemom och bytte om för att sedan åka på innebandyträning. Hem för tacomiddag innan jag körde Elton på maskeraddisco. Han var en väldigt stilig zombie. Hem och myste lite innan det var dags att hämta igen. När jag sedan sövde Elvis däckade jag och sov som en stock tills M körde upp mig för en dusch strax innan midnatt. Men då var det ju som morgon för mig så sedan kunde jag inte sova mer...

Idag fick vi besök av familjen Thell lagom efter frukost. Vi fikade och snackade lite gojja medan kidsen lekte. Strax efter lunch körde vi iväg dem för att hinna ner på stan och träffa Bolibompa-draken. Han hade dock åkt på plötslig magsjuka och var tvungen att åka hem tyvärr (eller orkade inte föräldrarna stå i en 100 m lång kö och vänta...). Vi åt middag på stan innan vi for hem.

Nu är jag så trött att golvet gungar och jag mår illa men strax är det dags för p-fest. Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar