lördag 18 mars 2017

Evig vänskap

Ni vet hur fredagskvällar är i denna familj... Jag somnade när jag sövde Elvis vid 8. Sedan gick jag upp med honom när han vaknade 06.30 imorse, och var på gymmet vid 8. Med Fanny!

Igår var det jobb och vi hade besök av några personer från Nigeria. De kanske ska börja servera statligt betald skolmat i deras land och ville se hur det fungerade hos oss. Och hälsa på i en klass och kom då till oss. Vi fick höra om deras land och djurliv, spännande!
Efter jobb åkte jag och hämtade hem barnen för att sedan åka till innebandyträningen! Därefter for jag till Systembolaget och kassörskan jagade ut efter mig för hon kände sig osäker på min ålder, TACKAR! Sedan hem för middag och därefter somnade jag ju...

Idag har vi varit i Jönköping och firat Alina på hennes ettårsdag. Jag fick även testa min tärnklänning (Elma ska gifta sig i Bosnien i sommar och jag är en av tärnorna!) och träffa de andra tärnorna!

Nu ikväll firar jag ett års vänskap med min Emma ❤️ Idag för ett år sedan tog jag över min klass och i samma veva blev jag med världens bästa vän! ❤️ Ibland tar livet oväntade svängar och trots att det känns tufft i stunden kan det visa sig vara meningen och vända allt till det bättre! Att träffa sig bästa vän vid 31, lycka! Jag vet att hon kommer finnas vid min sida tills jag dör! ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar