lördag 20 februari 2016

När det vänder

Gårdagen var blandade känslor. Mamma skickade kopia på ett brev från kommunen där det stod att de inte kunde erbjuda oss en förskoleplats till Elvis i Malmslätt och att de bara kanske kunde erbjuda oss en plats i annan del av kommunen. Jag såg hur jag skulle bli tvungen att säga upp mig innan jag ens börjat jobba och skickade väl ett mindre trevligt brev till vår handläggare. Efter lunch fick vi svar och då skrev hon att hon igår skickat ut ett erbjudande till oss igår, på vårt förstahandsalternativ i Malmslätt! LYCKA! Vi firade med glass till hela familjen :) Skönt att det löste sig så väl ändå, och så snabbt!

Eftermiddagen spenderade vi på Thai Cat, barnen är i baren, i köket och hjälper till att elda skräp! De älskar att vara där!
På kvällen käkade vi middag med "tjejerna" och en annan kollega, Gunilla, nere på stranden. Lagom till eldshowen började flyttade vi över till Pas och där hängde vi ända till 23. Kidsen kollade eldshow, lekte med massvis med kompisar och pojjade och vi drack lite öl/vin! Supermysigt och det har liksom blivit tradition att vi hänger på The Indian på fredagar. Precis som alla andra som går/har barn på skolan!

Nu ska vi slänga på oss kläder och gå och ära frukostbuffé inne i Saladan och sedan far vi mot Thai Cat. Eftermiddagen bjuder på poolparty!

Fredagar, wan suck, är blåa (sii faa) dagen i Thailand 💙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar