torsdag 18 februari 2016

Bikinidag

Torsdag och det är inte alls svårt att kliva upp ur sängen. På med bikini och så är man klar för dagen då torsdagar innebär stranddag! Älskart!

Eftermiddagen bjöd på strandhäng, såklart och när vi åkte hemåt åkte jag åt helt andra hållet där jag spanat in en kul butik! Jag åkte därifrån en bikini och två klänningar rikare!
Lagom till jag kom hem möter jag Elton som, kissnödig, springer in på toa (där vi duschat och det är blött över hela golvet...) och halkar och slår i huvudet. Dock räddar han huvudet bra och största smällen tar på kinden. Han blir trött, illamående och vill sova... Vi distraherade honom dock och gick in till stan och åt och sedan dess har han mått bra så det var ingen fara! ❤

Påväg hem gick jag förbi dykbutiken där det finns svenskt lösviktsgodis, den lyckan! Imorgon äter vi candy vill jag lova!

När vi går till stan om kvällarna finns det alltid massor apor på ett ställe! Elvis blir alltid helt till sig och pekar, ropar och klappar händerna! ❤ Elvis är ju vår lilla ling (apa på thai) ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar