onsdag 3 februari 2016

Barnvakt

Jag somnade 20.15 igår och vaknade vid 7 imorse. Troligtvis behövde jag sömnen för den kliande halsen och tunga kroppen känns bättre!

Idag var jag med Eltons klass på en utflykt till Butterfly garden. Så mycket fjäril var det dock inte men vi fick se sååå mycket annat intressant! Vi fick hålla i sköldpaddor, vi såg örn, falk, kalkon, vattenbufflar och apor. Vi fick även se hur banan, ananas och papaya växer. Det var supertrevligt! På hemvägen stannade vi vid en elefantridning... Skolan stöder inte elefantridning så vi klappade och matade bara en liten elefant och det utan att betala något. Syftet med besöket var att få barnen att sympatisera med elefanterna och senare i livet kunna kämpa för deras rättigheter ❤

En timme på Thai Cat hanns med på eftermiddagen innan vi åkte hemåt för dusch och fix. Ellioth följde med mormor och morfar till deras hotell och blev bortskämd medan vi sov lite siesta och sedan klippte jag även M!

Ikväll har vi varit inne i Saladan och käkat alla tillsammans. Dessutom var vi inne på Lanta Divers där vi provade ut våtdräkt osv då vi ska ut och dyka på lördag. Bästa mormor och morfar tar alla barn och jag, Mange och Jonas kan ut och dyka tillsammans!

Nu natti för att orka med morgondagen med allt den har att erbjuda!

Elvis och bästa Jack på Thai Cat ❤ Personalen där är sååå barnkär och tar så väl hand om våra kids. Killarna busar sönder Ellioth och Elton medan tjejerna i baren myser med Elvis. De kan komma och hämta honom och så är han borta någon halvtimme. När jag bad M gå och leta efter honom igår satt han så nöjd i barnen med ett kex i handen och fick samtidigt naglarna klippta :)❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar