tisdag 9 februari 2016

Fantastiska Sanuk ❤

Ännu en natt utan sömn pga det där jäkla örat. Massor värktabletter och jag kunde ändå ge mig iväg på lite arbete... Två dagar med penicillin nu så imorgon kanske det borde vända? Har dock fått galet ont i magen också, slår den backut pga den starka antibiotikan tro? Hellre ont i magen än örat ändå! När jag tog en promme på stranden i em mötte jag en kille som var med och dök i fredags... Han hade både hörselgångsinflammation och öroninflammation, stackarn! Han hade spenderat nästan 5000 kronor på läkarbesök så jag ska nog vara nöjd att jag "bara" behövde betala 500 kronor, vilket jag tyckte var dyrt :) Jag ska tillbaka på torsdag dock så vi får väl se vad min nota slutar på :/ (Tur vi har försäkring och får tillbaka allt när vi kommer hem!)

Nu ikväll var vi iväg och käkade med "hela gänget". Jonas, mamma och pappa och så var familjen Stjärnfe (min barndomskompis brorsas familj) med, supertrevligt!

Nu sova för att slippa värk och för att orka morgondagen!

Btw har vi bokat en resa, lite semester från semestern igen, men jag berättar mer imorgon...

Världens bästa skola ❤ Förstår ni att detta är det bästa av världar liksom... Hur ofta letar skolbarn skatter på paradisstränder liksom? Fantastiska Sanuk och älskade Lanta ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar