söndag 7 februari 2016

Moppetur

Imorse vaknade jag av att jag inte kunde ligga på örat då det smärtade så fasligt... Hörselgångsinflammation, fuck! Jag får ju dock det alltid när jag är utomlands och badar så jag hade packat ner ögondroppar hemifrån. Smärtan är dock fördjävlig och i skrivande stund är hela den vänstra sidan av mitt ansikte uppsvullet. Hoppas Panodil gör att jag kan sova och att dropparna verkar för annars går jag under snart! (Näst sist jag hade hörselgångsinflammation var jag inlagd på sjukhus några dagar...)

Det är sjukt dåligt väder här nere just nu. Svalt, mulet och regn. Så har det varit i nästan en vecka snart... För att inte regna bort på stranden tog jag och Jonas en moppetur idag. Först for vi rakt över ön till Old town. På vägen stannade vi och matade en bebiselefant och på Butterfly garden (där vi fick hålla i sköldpaddor, se hur papaya och ananas växte osv). Väl i Old town hann vi bara ta en shake innan världens oväder drog in. I samma veva mötte vi Anna och Lasse så vi drog med dom över berget och tillbaka till "vår sida" av ön igen där vi åt lunch på ett mysigt ställe på Klong Nin. Därefter sken det upp en stund och vi åkte vidare söderut. Vi stannade på en viewpoint, Diamond cliff, där vi sedan klättrade ner till en fantastisk liten paradisstrand! Jonas hittade en liten mysig hydda med en tjock-tv utanför, ja roligt såg det ut :) Vi fortsatte ännu en liten bit söderut där vi fick tvärnita för apor som sprang rakt ut i gatan :) När det plötsligt blev kallt och blåsigt vände vi hemåt igen och mötte upp de andra på Thai Cat!

Ikväll var vi ute och åt med tjejerna och min mamma och pappa, supermysigt!  När vi gick hem höll vi dock på att frysa ihjäl... När kommer det riktiga thaivädret egentligen? Vi har varit här halvtid nu dessutom, bara 5,5 vecka kvar :(

Bilder från dagen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar